Förhandstitt på min Studentmössa:)

     


Vad tycker ni? Ser den fin ut?


Lycka

Ahhhh jag är så otroligt lycklig!!!! Blev äntligen efter snart 18 år i Södermalmskyrkan medlem♥ Ögonblicket då Lennart sa "Evelina Wallberg" och jag fick ställa mig framme vid scenen, det hade jag längtat efter såå länge, att få höra mitt namn och veta att nu så tillhör jag församlingen, min andliga familj, åhhhh det var så underbart och jag var pirrig i magen hela dan av lycka. Sen efter mötat hade jag min första ledarskola lektion, förutom att jag frös, så var det oxå so amazing!!! I love my life, I love my savior!!!! Jesus tack, tack för ALLT du har gjort för mig. Det jobbiga nu är att kunna ta sig igenom de jobbiga stunder då djävulen bara vill trycka tillbaks mig, för han hatar och avskyr det härliga och underbara som har hänt mig, men jag står stark, med församlingen och alla mina härliga vänner. TACK UNDERBARA JESUS!! TE AMO♥


Fotograf: Jag, med mobilen


Måste få säga till nån

JUST THANK U!!!

Med så många omkring mig som är mina ljus, som knuffar mig framåt när jag tar ett steg bakåt. Och att kunna komma in i Hans famn och känna hur Han med sin omnfamning läker allt jobbigt, allt som känns tufft. Hur kan jag inte känna tacksamhet och kärleken. Med er så suddas förra inläggets känslor bort och kvar är en ljuslåga som växer och blir en eld och bubblar fram i strupen och blir ett glädje skratt♥♥♥♥♥♥♥♥

Just nu måste jag bara få klaga, livet suuuuuuuuuuuuuger känns det just nu, även fast det är jag som överreagerar...men just nu vill jag bara gråta. Helst av allt önskar jag den här känslan försvann, men det vill den inte. Skriv inte nån kommentar, fråga inte vad som har hänt strunta i att jag skrivit av mig här, det är bara en sån kväll ok?! Den som skriver något, speciellt i sympati kommer jag bara bli sur och irriterad på så snälla gör inte det!!
Imorrn kommer jag må bra igen, okej så don't!

Älskar hösten

Hösten är så mysig, även när det regnar. Sen är det den bästa årstiden för världens bästa bästaste Jag fyller år:)
Kände bara för ett litet bild mys inlägg. Min skoldag har varit rätt lugn, börja halv elva med religionsprov som inte var så svårt, sen lunch och sist PA(projektarbete) där jag inte behövde göra mycket. Jag å Tracey kolla bara var vi ligger i arbetet och så skrev jag loggbok... tjillade i klassrummet och lyssna på musik^^

Hoppas ni haft en skön dag, om inte så vill jag helst inte veta;P


Just give me the one I love<3


I need him, my heart is broken without him, I love him so much He is my number ONE!♥

Det regnar här i Jordbro idag

En lugn skön dag,med städning och avkoppling. Har städat duschrummet, inte så jobbigt som man kan tro, fast jag gjorde inte super noga, men jaja. Är fortfarande lite sjuk, mest förkyld med det kan oxå börja snurra helt plötsligt vilket är lite scarrie. Igår var jag hemma från skolan, kände att det behövdes, sen senare på kvällen så hade vi äntligen cafét!! Det var typ 100 år sen sist, det är ju så kul att stå vid kassan:D

Sen så har jag världens bästaste storebror som hade med sig en plattång till mig!♥ Han jobbar på Maxi och de har typ gratis saker och reklamprylar som blir över och då får dom ta det som de vill ha, den var faktiskt riktigt bra,men jag tror alla plattenger är bättre än den jag hade innan, så jag e JÄTTElycklig, nu kan jag frisera mitt hår hela tin typ:)hehehe nä men det gjorde verkligen min dag eller snarare kväll.

Nu ska jag snart dra till Handen där jag ska möta upp några riktiga snyggisar, sen ska vi dra hem till Padillas och titta på film, umgås och bara ha det najs;)

Just det, snälla läs förrförra inlägget, skicka in saker till mig. Jag har fått en begäran att skriva recept då och då på bloggen, vilket jag absolut tänker göra, älskar att baka, tyvärr blir det inte av, men när det blir då hamnar det på bloggen, men skicka gärna in ett recept så jag kan testa det så kan vi se vad jag får för resultat;)

Bye bye

Mail 1, Politiska åsikt

Jag skulle vilja höra din politiska åsikt, typ om du är röd eller blå och varför. Jag är nästan 100 % säker på att du är blå men det skulle ändå vara kul att höra varför. Och sen också vad du anser om abort, skulle vara kul att höra din åsikt. Du är säkert emot men jag vill höra varför :D
Du är säkert kristdemokrat men det skulle vara kul att höra varför du skulle röstat på dem om du hade fått, om du nu skulle gjort det.
Sen också vad du tycker om homosexuellt giftermål, om du tycker de ska få adoptera osv.  Det här är kanske personligt men det skulle vara super kul om du tog med det i bloggen.

Det var typ vad jag vill veta :)
Det är Angelinn, jag är 17 år.
KRAM

Jag kommer ta fråga för fråga så blir det inte så snurrigt. Sen vill jag oxå säga att jag inte är expert på alla partier och deras åsikter, jag är inte jätte inne i politik, men ni märker nog de frågor jag brinner för;)

Ja, jag är blå, inte bara för att det är min favoritfärg(:P) utan även för att de har de åsikter jag har, som ex. De är för friskolor, även religiösa(jag gick på en religiös friskola som jag än idag är stolt över och älskar) De tycker att föräldrarna ska uppfostra barnen och bryr sig mycket om familjen, medans de röda är samhället,samhället det ska ta hand om allting...de blå står för mer frihet.
Jag kan inte säga att jag gillar alla blå parti, är lite emot Folkpartiet, men de har oxå bra saker. Tar med frågan vad jag skulle rösta på för det hör ju hit känner jag. Jag skulle faktiskt inte ha röstat på KD, även fast jag är kristen. Det är inte det att de är dåliga, tvärtom jag håller med dom i nästan alla deras åsikter. Men jag gillar verkligen Moderaterna och Fredrik Reinfelt, jag tycker han representerar Sverige och det svenska folket så bra och verkar vara en man av folket,mänsklig och inte högt uppe på sin höga häst... förstår ni? Göran Hägglund måste bli lite tuffare, han är fortfarande för... mesig inte rätt ord men jag kommer inte på något annat så det får duga.

Abort, det är en fråga jag aldrig riktigt kunnat svara på ordentligt är jag emot, eller är jag för!? Men jag vet idag att jag är emot. Även fast du blivit våldtagen, är ung så tycker jag att man ska ge liv åt det barnet/ fostret. Du kanske tänker att "åh nej barnet kommer likna och påminna mig om mannen som våldtog mig", vet du idag finns det massa par som inte kan få barn som gärna skulle adoptera ett litet nyfött spädbarn. Man kan ge liv åt barnen, men ändå slippa att se den och påminnas om hur barnet kom till. För kanske senare i livet, då du blivit äldre och visare så önskar du att du kunde få träffa ditt barn, se hur ditt barn vuxit upp, se hur hon/han ser ut.
Det är så dumt att man får göra abort, då har fler ungdomar sex och om tjejen blir gravid, ja men då gör vi abort. Det blir ju helt fel, orsaken till att man har sex är för att få ett barn, det är frukten, ett bevis på kärleken mellan en man och en kvinna. Jag gissar på(för jag har inte så stor visdom i frågan) att de flesta som gör abort, har själva varit orsaken till att de blev gravida, även de som blir våldtagna. Oj, va dum hon låter, gör jag? Ni tjejer vet att killar blir frestade av kortkorta kjolar, vagande rumpor, urringade toppar( som nästan gör att de trillar ut) flörtande blickar och fnitter när de visslar...jag säger inte att det är fel att ha allt det(okej några saker är jag emot) men man kan ju tänka på vilket tillfälle man har på sig den sortens kläder, en sen knäll/natt då du ensam ska ta dig hem, inte så bra tillfälle kanske, det finns många druckna killar som kanske passar på och då går det som det går. Jag hoppas det svarar på frågan om abort,skulle kunna skriva mer, men jag tror inte ni orkar läsa då,är ni fortfarande kvar?

Homosexualitet, bi, trans you name it, allt det är jag emot och även då att de ska få adopter och är särkilt emot att de ska få gifta sig i kyrkan. Kyrkan är de kristnas plats för att samlas, ära och tillbe vår Herre Jesus Kristus, Gud. Varför ska då något som kyrkans grundande tro och nuvarande tro är emot, få sammanföras i den byggnad vars Herre är emot deras livstil och sexualtitet?! Varför lura folk att de blir accepterade och sammanförda av Gud, när han i själva verket gråter och ropar till sina barn bakom ett stor svart vägg att det de tror på är fel, att det inte är rätt!? Människorna i sig, har jag inget emot, det är deras sexualitet  som jag ser är fel. Vi skapades inte till det. Varför kan bara en man och en kvinna få barn, beviset på deras kärlek, medans en man och en man, och en kvinna och en kvinna inte kan det, jo för att det är finns ingen ren kärlek i det, lust är det ända som föds utav den sexualiteten. Kvinnor & kvinnor, män & män kan älska varandra,lika starkt som ett syskonband.Men det är en kärlek, inte en sexualitet. Jag hoppas ni förstår åtminstone lite av det budskap och åsikt jag försöker få fram.
Jag vet att många kommer hata mig för det jag skrivit, och vet ni även det kan inte ändra min åsikt, även om min bästa vän skulle svika/lämna mig pga den åsikten, så skulle det inte ändra mig, även om folk varje dag tracka ner på mig och hånade mig för den åsikt som jag har, det skulle inte ändra något,det är ett faktum och det faktumet är att jag är Guds dotter och jag litar på min far i himmelen att det han säger är sant,det är sant och det han säger är falskt, det är falskt.

Det är Guds ord som jag litar på när jag formar min åsikt, nu ska ni inte tro att jag tror att allt jag skrivit är så som Gud har sagt till mig att skriva, en del tror jag är hans ord, men ingen är perfekt, jag har mycket kvar att lära mig. Men några bibel ord som hjälpt mig att se vad som är rätt och fel är dessa; Rom 1:26, 1Kor 6:9, men läs även 1Kor 6:11 även de som gjort något Gud inte accepterar, något som han inte vill att vi ska göra, så kan man få förlåtelse:)

Kom ihåg att det här är ett väldigt personligt inlägg och att jag svarar dessa frågor, speciellt de två sista med väldigt stort allvar.


Sjuk:(

Ja man mår ju lite dåligt nu som nästan var enda svensk gör när hösten kommer, men idag mådde jag värre än innan så jag stanna hemma från skolan och tog det lugnt, hade en riktig pyjamas dag, väldigt skönt:)
Hostar,nyser och snyter och dricker massa te mot min irriterade halshttp://planetsmilies.net/kaos-not-tagged-smiley-4776.gif Men jag tror att jag börjar bli bättre så imorrn ska jag nog kunna gå till skolan, annars kommer jag ändå tvinga mig själv för vi har Hantverk och jag vill inte hamna efter med min kappa som jag ska sy.

Till något roligare och mer uppiggande;
Jag tänkte göra en liten annorlunda grej på bloggen, ni ska få skicka in förslag på musik, filmer,böcker och skicka in teckningar,recept, ämnen ni vill ha min åsikt om...allt möjligt som ni skulle tycka var kul att jag la upp på min blogg. Ni skickar bara in det till min mail; [email protected] . Ni skriver namn, ålder(om ni inte vill vara anonyma förstås).
Ni kan gärna göra så att ni skickar en länk, ex på en youtube video så lägger jag upp den här,kanske. För om det är något som jag känner att detta går inte så läggs det inte upp,men då mailar jag dig och säger varför;)
http://planetsmilies.net/kaos-not-tagged-smiley-5704.gif


Enchanted - So close



Men på Spanska;) Ganska fin faktiskt,men titta inte på hela, för på slutet kommer dumma häxdrottningen>:(


No words...


Den här bilden är otroligt beskrivande och jag låter den tala för denna dag.

Nejdå jag ska säga lite mer,hahaha På bilden; jag gjorde José och el bosque i Paint(var såå noggrann:P) efter 144 mötet och Ariel ritade en gubbe som skulle le men blev sur och tycker att vi ska göra våra läxor, ja tänk så roligt man kan ha. Träffade Angelinn och Filippa efter skolan idag, drog hem och åt middag hos Filippa, såg även på Spy kids... ja vi kände för en lätt och rolig film... vi skrattade för det mesta hihihi och hade det mysigt:)

Till sist
Gud är god, han är stor och mäktig och han älskar lilla mig♥


Svar

Nu har jag fått reda på att Josephine kom före mig, så om ni ska in till kyrkan eller typ skanstull så gå inte av i Farsta Strand utan ta pendeltåget ända till Södra och ta buss där ifrån, det går snabbare tydligen;)


Sept. 11, 2010

Vad ska man skriva om? Det har inte hänt så mycket i mitt liv. Därför jag har uppdaterat dåligt;/
Sen har jag inte tagit några bra bilder som säger något om mitt liv,men ska nog kunna hitta någon på mobilen till det här inlägget. Igår var jag hemma från skolan pga månad(alla tjejr vet) men det konstiga var att när magvärken var över så fick jag så stor att städa så jag städa nästan hela mitt rum(garderoben och lådor tar jag tag i idag) och duschrummet... men jag är så där konstig. Kan få städ och disk humör helt plötsligt hahaha vilket mamma säkert tycker både e bra men ändå dåligt för jag har oxå humör då jag definitivt inte vill diska eller städa;P Hahaha ja jag är lite konstig, men dom säger ju att det är de konstiga människorna som är de bästa:D
Jag är BÄST!♥
Nu när jag skrev det kom jag på att jag måste fråga Josephine när hon kom till kyrkan, vi var båda på samma tåg igår oxh båda skulle in till kyrkan, men jag gick av i Farsta Strand och jag gissar att hon gick av i Södra och vi skoja om att vi skulle se vem som kom fram först, men eftersom jag fick lite ändrad plan, skulle till Mcdonalds typ bredvid kyrkan, så såg vi ju aldrig vem som var först och vi fick inte heller tid att prata med varanda(-_-) så nu måste jag få reda på om min väg var snabbast och bäst eller om det kanske var hennes:P Ja jag vet såå barnsligt, men det står ju i Bibeln för att komma till himlen måste vi bli som barn och de är ju barnsliga så Aha där har ni XD


Hehehe, barnsligt värre^^


M.A.X


Är på Max med klasskompisarna:) De hade tydligen internet här så vi tog fram våra snygga laptops och surfa lite grann;) Rätt kul att kunna göra så där lite random^^


Naturlig skönhet


På dagen då solen lyser och molnen lättar, är den vacker.
På kvällen när solen dalar och himlen är alldeles rosa, är den vacker.
På den nattsvarta natten när månen skiner tillsammans med stjärnorna, är den vacker.
På morgonen när solen stiger och du blinkar till, är den vacker.
Guds himmel är så otroligt vacker, en skönhet. Hur vackra är inte våra olika sidor, vi som är älskade av honom och håller honom kär♥


Söndag

Denna lilla ängel sötnos passade jag under söndagsmötet, lite envis ibland, men ändå såå söt och charmig!!♥

Jag hann inte lyssna så mycket på predikan, men jag tror att jag uppfattade det viktigaste. Det var så roligt att passa Leah och jag vet att det var skönt för Jenny att bara kunna sitta och få ta in ordet:) Om jag kan få vara en välsignelse till någon då är jag nöjd med det. Gud vet vad han gör och han ser till att jag är med på de möterna där han vill tala till mig^^ Pga G12 Kidz kommer jag missa två söndasmöten varje månad, men jag tror han genom barnen kommer att lära mig ett och annat så jag är inte missnöjd, love the kidz♥

 

Oroa dig inte, utan lita på Gud; han vet vad han gör


Byul=Star


My love

Underbara Jesus din nåd för mig är stor, mitt hjärta jublar och sjunger av tacksamhet till dig. Jag ger dig allt, min kärlek, mitt liv. Du är den jag har störst och kärast i mitt hjärta♥

About....

Hahaha, tycker den är så skön...hehehe. Men faktiskt så är det tvärt om. Jag vill tacka alla som kommenterat, inte så många kanske, men för mig är det det:) Så tack så mycket och sluta inte kommentera, ni kan skriva allt mellan himmel och jord, inget super taskigt bara^~^

STOR kramis♥

Stearin bilder

Vad tycks?? Det är stearin... hur fick jag på bilden??Jo man bara droppar stearin på en bild som man vill ha, rätt så mycke för annars går den sönder på en gång. Sen låter du det stelnar, tar försiktigt bort bilden och Voila! Du har en stearinbild. Jag tycker det blev riktigt coolt så jag kommer nog göra fler, måste bara hitta bilder jag vill ha på stearinet;)


ASUS!!

Idag fick alla i min klass sina datorer, nya fina Asus mini modeller i svart. Men lilla jag fick ingen för mitt avtal hade inte blivit signerat av mina föräldrar, jag är en av få som fortfarande e minderårig "suck"
Men, men förhoppningsvis så får jag en imorrn, då kan jag ju kolla facebook på rasterna...och kanske på de riktigt tråkiga lektionernaO_o'...ehh ja kanske...
Men det verkar jättebra, kolla lite på min klasskompis dator. Jätteglad att de tär ASUS eftersom jag har en själv hemma, den som jag just nu skriver detta inlägg på:O hehe så jag kan typ alla funktioner och hur man hittar till det och det och det.....etc. Önskar bara min skola hade råd att ge oss Textila elever photoshop på datorerna, skulle hjälpa grymt mycke och det skulle vara SUPER kul^^ I loooove photoshop!!!http://planetsmilies.net/kaos-not-tagged-smiley-4685.gif
Och idag IGEN, har det varit konstigt Sverige väder, börjar med sol slutar i regn eller tvärtom på andra dagar...jupp men det är härligt med lite regn, då blir allt så grönt och fint och man uppskattar solen mer:)


RSS 2.0