Sega bloggen

Okej, New Moon var fantastisk och mycket bättre än Twilight!!!!!!!!!!!
Så nu vet ni det.....jag tänkte ha en paus...typ...kan hända att jag skriver ibland,men just nu har jag så mycket i skolan och inget "intressant" att skriva om. Detta kommer vara fram tills den 22 december, då får jag jullov,jippi-_-
Men om jag får lust kanske jag slänger in en låt eller ett litet inlägg nån gång ibland, så sköt om er nu;)

Premiären IDAG!!!

Jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Snart är det dags, ska gå och se New Moon med Angelinn och Filippa!♥ Men först är det Venissage i skolan och sen måste man ju fira Filippa som fyller år idag!!!! åhh kan dagen bli bättre;)

Finns D' något härligare!!



Jag får samma känsla när jag hör den här låten som när jag bad i Onsdag i kyrkan! ....finner inga ord för hur härligt det var och hur tacksam jag känner mig till Han som skapat himmel och jord och som skapat lilla mig till att utföra stora under, HOW AMAZING aint He!!!!!!!

Lyssna noggrant på texten.....då förstår ni♥

Release me(1:a i USA)


Inte "dagens outfit", men dagens Stile!;)

 
Ja, det är lite fjortis, men även kul(när man känner sig snygg)

♦Pappas gamla kjorta(väääldigt gammal)
♦Färgglada armband som skramlar härligt!
+..hade faktsikt lockit hår imorse,men det var typ borta när jag kom till skolan:(


Bästa karaktären


Älskar hennes kläder & frisyr!!


New Moon Tickets!

Wiiiieeee! Mamma har hämtat ut biljetterna till New Moon premiären, I'm sooo Happy^^
Tyvärr är den på samma dag då det kommer en grym ungdomspastor till våran kyrka och ska predika för alla ungdomar(o alla som tror att de fortfarande är unga)
Det är lite synd eftersom jag verkligen ville vara med på det, men the one with the tickets wins(sorry)

Nåja tillbaka till mer glada ämnen, DET ÄR FYRA DAGAR KVAR!!! Åhh I'm so excited!!!!!!!



New Moon♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Hantverksvecka!

Min skola "delar" med SFG och de brukar har Ledarskapsvecka, så nu i år har Textilagymnasiet sin första Hantverksvecka motsatsen då till ledarskapsvecka typ.
Vi ska tova/brodera/trycka och göra ett plagg eller en accesoar, jag funderar på ett armband^^
Idag fick vi tre små introduktioner på de tre olika "ämnena", tovning var flumigast(haha vi kunde inte vara tysta och vi skratta hela tiden)
Det är i alla fall grymt kul och bra eftersom vi går i skolan från 9:00 till 15:00, vilket är såååå skönt(sovmorgon!)




Fick ju en systemkamera av Morfar i födelsedags present, det är min mormors gamla(ej digital så man har film till^^)
Den är tyvärr trasig, men jag fick jättebra linser som  är värda en hel del(linser är dyra) Så allt jag nu behöver skaffa är ett fungerande "hus", tror den blir digital....då kan jag ta en massa onödiga bilder som jag sedan raderar:)

 





Puss & Kram

 

 


För alla twilight fans,så bra


Sunday, a sunny day...not^^

Regn idag, men det hindrade inte mig från att komma in till kyrkan och få uppleva ett jättebra möte! Så härligt, tack gud♥
Borde kankse ha gjort läxor idag, men jag tog det lugnt istället och kopplade av med en film, förnuft & känsla, den långa. Den är rätt okey men slutet är bara så konstigt,det tar bara slut, helt plötsligt:O Nåja jag har en annan inspelning och då är slutet bra!!:)

Bjuder på en bild & lite musik:


Sleepy...

Ja,en till slö dag...inge plugg.....bad evelina very bad!
Nu är jag trött, men vill att något kul ska hända(yeah right) hehehe, väldigt livlöst här hemma-.-'
Imorrn ska jag till kyrkan, alla ungdomar ska vara där kvart i elva!! KOM IHÅG DET NU ALLA UNGISAR SOM SKA TILL KYRKAN IMORRN, vi ska ta gamlingarnas platser och CHOCKA dom!!!^^ I'm so exited!!!

Jag ska inte gå och lägga mig än, men jag tror inte det blir något mer inlägg idag så

God natt alla! <3 U


Nothing will stop me

Det verkar som jag har några trogna läsare(LoveU) och de har givit mig styrka att fortsätta, fast jag tänkte aldrig riktigt sluta med bloggen,hade bara en allvarlig torka och tänkte att om jag har läsare så borde de ju veta vad i mitt liv som det gillar att höra om, så mer musik och bilder ska komma(älskar själv när det är bilder på bloggar) Funderar på att ha en "tävling",typ ni får säga vilka era favorit artister är, så ska jag "lotta" ut en vinnare vars artists musik jag kommer att spela en gång varje vecka i en månad!? mesit???? tell me if it is.

Var på ett underbart ungdomsmöte igår,Sofia M:s predikan gick rakt in i mig(Tack Gud) och jag hade väldigt trevligt efteråt med trevliga och (vackra) vänner.
Innan hade jag varit på moderna museet & östasiatiska museet. Första var med skolan(salvador Dali) och andra för skoj skull.
En rolig grej var att Foki var där,hahaha, vilken chock jag fick, trodde hon var uppe i Norrland, men icke san icke;)
Om ni går in på hennes blogg kan ni se några bilder ifrån museet(mina blev inte top bra)

Länk till Foki's blogg

Egna bilder:


I en pysselhörna kunde man göra Origami♥


Sad:(

Det är så tråkigt att skriva när man inte vet om någon läser det, eller bryr sig. Så om ni som läser min blogg(om det nu finns några) så kan ni inte ge mig en liten uppmuntran, en kommentar som säger: "Neeeej sluta inte blogga, I <3 U blogg" eller nåt;) Skulle göra mycket gott!
Ni får gärna tipsa mig om vad jag ska skriva om, vad är det ni gillar som jag brukar ha i mina inlägg!? Mer musikklipp? Mer bilder? Mer känslor?<3<3<3.......mer skola:P?

Även fast ni är få: I <3 U all!!!

 


Okej

Okej, jag kommer nog inte redovisa mer om Tingeling....isåfall blir det senare;)
Jaha,vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, men jag tänkte att ni skulle få er ett gott skratt, så här har ni Joe Jonas som dansar till "Single ladies".....asså om man inte skrattar åt det här så har man ju ingen humorXD


NEW MOON!!


Har köpt biljetter till New Moon, den 20:de då biopremiären är!!!!Försökte tidigare idag,men kom inte in, antar att Sf var överbelastad^^ Men nu har jag fixat platser till mig,Ange och Filippa på rad 5,nästan längst ut. Det var de bästa sista platserna...tyckte jag. Det är på Rigoletto(där jag var på galapremiären av Tingeling 2) klockan 18:30!

Självklart måste vi ha trailern med.


Seventeen!!!

Tjoho, idag fyller jag år!!!!! 17 år, så nu passar låten "Dancing queen" in på mig^^
Blev grattad i morse av familjen och fick min födelsedags present, en laptop!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den är sååå bra och snygg, påminner om en Mac,men det är det inte. Har en rosa mus till och ska försöka skaffa en snygg väska till den, fick en blå men den var inte så snygg.....;)
Blev jätteglad av alla inlägg på min logg på facebook, TAck till alla, ja jag har haft en jättebra dag och var ovanligt glad och typ hypper påvägen hem.
Förlåt att jag inte har skrivit om Tingeling än,alltså mer info kommer....Måste bara samla in bilder och kändis namn♥

Min kusin(underbara Emma) skrev en dikt till mig på Facebook och den var så bra och (Kawaii) att jag bara är tvungen att visa den för alla mina bloggläsare, så här kommer den:

                                 Bara så du vet fyller en tjej år idag, 
                                          hon e helt fantastisk!! 
                    hon är vacker som en dag, hennes skratt gör mig glad
             att vara med henne e helt underbart, o hon har ett vackert heart 
                                      nämen oj de e ju du såklart!!!


Tingeling dräkterna

Här är då Tingeling dräkterna som jag och min klass har sytt! Jag har sytt den Tingeling(en grönis) som har väst och benvärmare, hon står längst ut till höder på den övre raden i första bilden.^^
De går att lägga bud på kläderna på www.blocket.se/Tingeling , har själv lagt bud på två plagg(och de är INTE uppe på värsta priserna..än) Pengarna går till "Rädda barnen", man måste vara minst 16 år för att kunna lägga ett bud, så är du inte det, be päronen att göra det åt dig;)




Ps. Det går att lägga bud fram till 6 november♥


Galapremiären!!!

Var på Galapremiären av Tingeling 2 idag!! Whiie!!! Det var så kul!!Måste jag göra om, så hyper och glad har jag nog aldrig varit!♥ Barnen var så söta och kläderna såg så fina ut och kändisarna kom från alla håll!! Ahhhh!!! Jag tror jag skriver mer imorrn eftersom jag är så hyper att jag kommer glömma bort hälften av allt jag vill berätta. Ni får mer info imorrn om min UNDERBARA dag(som nästan förstördes av busschaufören)

Galapremiärer here I come!!!♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0