Torsdag,förstörd

Jag kan inte tro det kan inte kan inte, trodde jag var ledig imorgon men nej nej nej jag är INTE ledig imorgon!!! Jag som planerat...tror jag gjort det i typ tre veckor, att jag ska packa imorgon och förberreda allt inför fredan då jag ska till Schweiz,what to do now!!! Får hoppas att jag får ett bra ord på efter encountern,annars kommer jag flippa ut totalt...appropo flippa ut,kanske ska be Filippa trösta mig....hehehe ett otroligt dåligt skämt i tider av kaos,)

Är såååå trött! Men det är härligt...

Är såååå trött! Men det är härligt väder idag,känns verkligen som vår:-) just det,jag o mina bröder kommer att hänga med på Schweiz resan!! - jakob som ska vara hemma;-)


What! How?

Helt otroligt vad snyggt mitt hår blev när jag lät det lufttorka,men offcourse det håller inte till imorrn:( Haha,men ganska underligt,alla säger att jag har rakt och vackert hår,men det blev lite vågigt,så fint! Som sagt,alla som har rakt vill ha vågigt/lockigt och de som har vågigt/lockigt vill ha rakt:P Alla vill ha det de inte har,suck människan är roligXD

Super seriös och inte alls lite underlig bild;)


Sick of love? No sick of drinking to little water!?

Som de flesta nog har gissat så är jag sjuuuk idag,men vad det är,ja det är lite lurigt. Tydligen om man dricker förlite vatten(som jag råkat göra) så kan man få väääldigt ont i magen,påminner om mensverk,men håller i sig längre...längre timmar. Plus man blir snurrig,får lite tinitus,ni vet det piper i öronen
Väldigt irriterande! Ja man blir rätt så svimfärdig,så idag har ja varit hemma och druckit vatten och sovit med en varm värmekudde på magen:) Det är riktigt najs.

Så drick vatten!!


So bored I wright about food


Mamma är nog världens bästa kock, hon kan göra något supergott,även genom att använda de mest tråkigaste ingridienserna man kan ha. Önskar at jag var lika duktig,men det är jag inte. Speciellt köttfärssås som ska vara så enkelt att göra,det är jag sämst på....men jag antar att övning ger färdighet. Men en sak är säkert,jag kommer aldrig lära mig att hacka lök,jag vägrar att öva på det till och med,sååå hemskt,bölar så att jag inte ser löken eller kniven(lite farligt..) min blivande man får vara en "lök-hackar-älskare":P hehehe(bilden är från middan i fredas)

Vad gör ni en sån här lite tråkig söndag,då ni bara kan tänka på mat?;P

Hahaha måste ses på bio!!!


Dagens ord

"Precis som rosen, har livet sina taggar"


Våffeldagen


Våfflor,mums! Det är nog första gången på 3 år som jag faktiskt äter våfflor på våffeldagen och inte dagen efter eller helgen efter^^ Mumsigt är det,men jag klarar bara max 2 stycken,sen är jag full!! Grädde och sylt ska det vara,klarar mig utan det ena,det blir inte fullkomligt då;P

Åt du våfflor på våffeldagen?


Vår!


Nu har våren kommit för mig pga den lilla fina växten på bilden ovan. Jag tycker att det inte är vår förrän man har sett en blomma eller blomknoppar,jag har sett båda så nu är det officiellt VÅR♥ Så härligt,plus i helgen ska det tydligen bli soligt och plusgradigt,det är nice!!!

När är det vår enligt dig?


Tänkte börja blogga från mobilen eftersom ...

Tänkte börja blogga från mobilen eftersom det är ofta jag inte kan ladda upp bilder eller har tid att blogga när jag är hemma,så det här är ett test inlägg;-)


Inlägg^^

Facebook inlägg: "Resursdag på morgon,härligt,men sen en lektion kvar och hur länge får man vänta på den? TRE TIMMAR,tur att man har roliga klasskompisar:P"

Ojojoj

Hehe,ja det händer en hel del med layouten på min blogg,jag blir aldrig riktigt helt nöjd så nu håller jag på att ändra;
Headern är tillfällig
Ska fixa lite detaljer,som linje mellan inläggen och arkiv sidan.
Mer personlig
etc....


No NO!!



Jag älskar dig du vackra snö som lyser så klart i vinternatten som får mig att le på julaftonmorgon och som fört mig fram i en pulka i mina riktigt unga år,men NU får det vara nog,det är vår och du ska bort,bort BORT!!! Jag är mätt på snö och vill inte ha mer snö,jag vill ha blommor och gräs,gröna fina gräs kom snart!!! SNÄLLA LÅT DET BLI VÅR!!!

Att vara eller att inte vara?

Jaha,så har man lyckats igen att inte skriva på 100 år..typ;) Jag har haft massa roliga saker för mig som jag velat skriva om,men det har liksom inte blivit av.
Idag är jag hemma från skolan, jag har ett ben som inte tycker om mig^^' Så här är det,jag har haft oregelbundet ont i benet sen ungefär 3 månader tillbaks,mamma ringde till en doktor som föreslog att jag skulle ta voltaren regelbundet i tre dar och om det inte gått över så skulle vi åka in till en läkare. Jag tog voltaren,det hjälpte inte, mamma skulle fixa tid,det gjorde hon inte, men det är för att hon har mycket att göra och är lite glömsk av sig(men jag älskar henne ändå)
Men idag har hon fixat tid!!! Så jag ska vara på Carema vårdcentral kl 15.30 idag, hoppas det hittar felet....

Nu till lite något roligare, i tisdag kväll gick min klass och såg "Hamlet" på Stadsteatern, vi får kompensation på en resursdag eftersom det var obligatoriskt så man kunde inte inte gå.
Dramat var jättebra!! Riktigt häftigt gjort och det roliga var att jag kände igen en hel del av skådisarna. Det är ju inte alltid man går på teater så det var rikitgt speciellt!! Här kommer lite bilder:


Först åt vi middag i Kungshallarna:)

Två stycken matvrack!

Mumsfillibabba!! Så gott det var!! Emmy har great taste!!

Sedan flummade vi iväg till Stadsteatern,där hade vi skitkul!!XD

Sedan var det dags,ljuset blev man särskillt imponerat av,riktigt häftigt.
På slutet delade de ut ett pris,vilket var en överaskning både för oss och motagaren,Gustav Skarsgård;) Det var han som spelade Hamlet,otrolig dukigt!!! Sven Volter är gubben som står och pratar,nån som minns "Ture Sventon" jag tror det är Sven som spelar honom.

En härlig kväll var det i alla fall,förutom att jag kom hem sent....

Week 10

Tiden går fort och snart är jobbet slut så sorligt...NOT. Har skär sår över hela handen,papper är ju jättefarligt!! Jaja jag klarade mig ju i alla fall, lever än;) hehe
Tänkte bara visa någo jag skulle vara väldigt mysigt att ha på sig nu, eller kanske när jag är i Schweiz(!!!!!!!!!!!!!) men man ska ju spara pengarna så man kan shoppa där,men det är inte lätt när det finns så mycket fina saker ute i affärerna nu,suck.....saker jag behöver är dock:

♣En väska(som rymmer ett ant.block + övriga saker och som är snygg och inte för dyr!)
♣ En lätt,snygg vårjacka,helst en jeansjacka!Åhh en begagnad som är naturligt sliten!
♣Sköna mjukisbyxor
♣.....fina halsband,inte nödvändigt men still!!


Oj! One week

Jaha,nu har det blivit så att det hinner gå en hel vecka innan man bloggar...sorry. I helgen var jag på en fantastisk församlingsencounter och jag kom hem rätt sent så jag har inte haft tid att skriva..sen så har jag inte så mycket att skriva, just det förutom att GUD ÄR SÅ GOD!!! Helt underbar!!!♥
Sista praktik dagen var i fredags,fick vikariera, visade en biologi film för klass 6,om genetik! Haha det var exakt samma som jag fick se i grundskolan och eftersom det var halvklasser,först en del av klassen sen den andra,så såg jag den två gånger, jag är värsta experten nu!

Sen har vi det här med Sportlov. Alla säger hurra äntligen,jag säger dags att jobba och gå upp kl 6 varje morgon för att ta sig till pendeltåget som är försenat,frysa ihjäl och sedan stå still i en kvart,great....jag gör det bara för pengarna och då menar jag BARA för pengarna...:D
arkiverar pärmar på mammas jobb,Carema.
är så trött!!!!

RSS 2.0