Mangatar

Tack Rebecca! Riktigt kul att göra sig själv som manga,eller hitta på om man vill!

Klicka här för att själv göra en:)


Lite roliga saker


Den här fina stora planchen hänger ovanför min säng nu, ser det lilla ljuset som lyser upp precis snett ovanför texten? Det är min karaktär som jag var! Ray!! hehehe


Tvungen att visa den här bilden för er,sorry loppan. Den är ju bara för söt!!!! Love is in the air♥

I love YOU

Jag älskar,älskar dig Gud,tack för en underbar dag i din skapelse,din otroligt vackra snövita skapelse som just jag får njuta av,TACK du är så god, te amo te amo te amm mi amore!!!!!!

Bibelverstips för den hungrige
Ps.23, min herre min herde!♥

En liten dikt av Love Almqvist

Vad bjuder oss uppriktigt Afrika?
Vad visa kan Amerika?
Vad Asien? Vad allt Europa?
Jag trotsar öppet allihopa.
Men Skandinavien - det är alladar!
Blott Sverige svenska krusbär har.

Är den inte för härlig?


One day

Opps,haha har inte skrivit något,kanske för att det inte har hänt så mycket och just nu är jag inte rikitgt på humör för att skriva något,lite nere:/
Men men nåt måste ni få veta! Jag ska, då menar jag SKA även fast pengarna ligger och gömmer sig nånstans;) så ska jag med på Schweizresan på påsklovet! Så kul,tänk att fira påsk i ett annat land än Sverige,det har jag aldrig gjort! Jag kommer däremot inte åka skidor,brrr för kallt plus att sist så gick det inget vidare så nu hade jag tänkt att bara njuta av det vackra Gud har skapat:D plus shopping..hehehe....men det gillar Gud för han älskar att skämma bort sina barn så deså!

Så ska jag säga något om et som alla nog känner till? Trafikkaoset med tågen och bussarna! Alltså jag har aldrig varit med om något sånt här, jag tror faktiskt ingen har varit med om något liknande,det är ju helt kaos med pendeltågen som är försenade flera timmar(no suprice there) bussarna lägger av och tågen går bara norrut,alltså inga tåg mot skarpnäck,farsta eller hagsätra!! Det börjar bli riktigt läbbigt nu med all snö och värst av allt är vad händer när all snön smälter?...om den smälter!
Jag vill ha vår!!! Underbara vår, med några vita fläckar och massa gröna fläckar och små knoppar ab snödroppar och blåsippor som kommer upp,fåglarna som kommer tillbaks och kvittrar sina vackra sånger!!Åhh vår vår var är du!!?

/Ur evelinas liv;)

Dolly Doll

Praktik,praktik....ja på min praktikplats blir man lite "uttråkad" ibland,alltså inte så att det är tråkigt..men ja ghar inget att göra och bara stå där och glo är inte min grej,så idag eller sista lektionen:/ hehe så började jag sy på en liten gubbe,han inte riktigt klart med den så jag tog hem den och simsalla bim så har man en liten Dolly Doll....kanske ska bli mitt nya märke,sälja såna här söta dockor våre väl inte helt fel!?Eller tycker ni inte hon blev rätt så söt för att vara en dags verk...eller nåt!?♥


A song to the little one, by me

Child of God


Child of God

Why do you look so sad, Why are there tears in your eyes

Why don't you smile a happy little smile

Why Child of God


Child of God

Don't you know

You have angels all around you

Protecting you from fear and sadness

Fighting away all thats bad


So smile for me with joy in your heart

Oh please,please

Child of God


"musik"


And

Child of God

Don't you know?



Don't you know

He takes away the tears

Holds you and hugs you with his loving arms

Yes Child of God he loves you

He loves you for all that you are

He loves you

He loves me

He loves us

He loves all

(Goodnight)


Bowling!!




Hade idrottsdag idag, så jag, Sara,Sofia,Sebastian(SSS) och Emmy valde att bowla i brandbergen och promenera lite grann;) Det var riktigt kul...men vi åkte runt en hel del för först hade vi 2 timmar att göra nåt på,så vi åt lunch på donken, sen när vi skulle tillbaks så tog vi självklart bussen som går till Brandbergen precis utanför donken,men som sagt så åker den en låång onödig väg,men vi fick en bana ändå:D
Körde i en timme för 230 kr på en bana(fast på internet stod det faktiskt 220kr!!!)
Gissa vem som vann......JAG,helt otroligt,förlorar varje gång jag spelar med min familj,men nu så vann jag!!♥
Tyvärr är inte jag med på någon bild,men om jag får tag i en från Sara typ (som tog en massa foton) så ska jag lägga upp den här:)


Daily words...

När problem kommer emot dig i vågor, försök inte göra motstånd eller tvinga dem tillbaka. Kliv upp på trons surfingbräda och rid ut stormen.


Crazy in Love!!!

Yes,stämmer fullständigt jag är "Crazy in loooove",hur skulle jag inte kunna vara det efter en sån bra helg,särskilt efter lördagen då det var lOveday i kupolen och sedan lOveparty i foajen;)
Jag är helt förälskad på nytt!!Min stora kärlek höll mig i sina armar och tröstade mig och sa till mig att jag är så vacker! Hur kan man inte falla för det!!
Nu undrar ni säkert vem det är? Ja de flesta jag känner,känner honom och väldigt många runtom i världen älskar honom lika mycket som jag....kan ni gissa? Jo det är min räddare, min hjälpare,min far och min bror, min läkare och min allra bästa vän JESUS!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag ska nu berätta något som är väldigt personligt...ni får inte all info om det, men ni får veta det viktigaste. Jag blev fri från en förbannelse som jag gått med och haft som en börda på mig hela mitt liv...och då menar jag HELA mitt liv! MEn nu är jag FRI!! Det är helt otroligt och jag är så tacksam och så lycklig att Han befriade mig, därför kommer alltid Loveday finnas i mit hjärta,för det var då jag erkände och blev fri!!
Och det var sååå skönt,så otroligt skönt, en ren lättnad att efterrått så ville jag bara skratta och skrika att jag var fri,men speciellt skratta,Åhh det går inte att beskriva hur underbart,fantastiskt det var!!!!
Sen hade vi en rolig,häftig fest,"Lovepartyt"!! Riktigt roligt, ska sätta ihop en video om partyt senare, men nu så får ni nöja er med lite bilder;)


Partest,se hur mycket de faktiskt vet om varandra;)

Kärleksberättelse,om hur de träffades....

Vackra sånger från Carro som sjöng som en ängel!

Och så en liten filur som roade oss väldigt mycket,han var sååå gullig!!

Äntligen klippt mig!

Har nu klippt mig och det blevt jättefint!! Mammas frisör är bara så bra, om ni söker en riktigt bra frisör så ska ni dra till henne, Anna Aston(najaden clipp ateljé i haninge) Jättesnäll och super bra frisör;)

Så vad tycks?


Tack!

Ville bara tacka för de fina kommentarerna om min roll som Ray(se inlägg "Galapremiären för Prinsessan och grodan") Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Puss på er!

Birthday present,100 years old...

Har äntligen fått min födelsedags present som jag skulle fått för ca så där 4 år sen;P Kan ni gissa vad det är...titta på bilden nedanför, fattar ni??? Nej det är inte självaste örhängerna, det är det de sitter i!? Nej inte öronen,men hålen!!! Jag har äntligen tagit hål i mina öron!!!!!!!! Åhh vad det gjorde ont! Fast jag grät i alla fall inte den här gången;) Yes! Så vad tycker ni,är det fint?


Onsdagens händelse...

Ja i onsdag hände det något lite extra kul på textilagymnasiet;)
Vi slapp typ alla lektioner och hade en tävling om vilka två från min klass som ska tävla i Design SM, både i NAcka och på LAVA här i stockholm.
Våran tävling är ungefär precis som design Sm:et, man är två stycken(jag var med Robin) och så får alla ett ord/tema. Vi hade Stolthet, från det ordet ska man drapera/sy ett plagg och förklara vad det har med stolthet att göra. Man har en provdocka att sätta fast plagget på och vissa upp det.(plagget ska kunnas ta bort)
Man får tyger att jobba med och materiel(alla fick varsin skjorta och ett bomullstyg)
Sen när tiden är ute så ska man berätta för domarna(några från 3:an,rektorn,lärare) om sitt plagg och komplingen till stolthet. Sen så beslutar domarna vem som vinner,kommer 2:a och 3:a:)

Vinnarna var Andrea & Ida med sin Stolthet och fördom:


Två kom Emmy,Tilde och Hanna? med sin Lady Gaga


Trea kom Daniela och Anna med sinindian flicka(som jag tyvärr inte har bild på förutom denna)

Dumma blogg.se

Kunde inte logga in igår på blogg.se,vilket man måste göra för att kunna skriva nånting:O
Och just nu sitter jag på mor o fars kontorsdator och har inte de bilder som jag verkligen behöver, så frukta inte jag skriver ett inlägg när jag kommer hem från praktiken idag, lite om vad för kul som hände i onsdag.....Och kanske om något kul som händer idag på praktis,vem vet....;)

Ja ne!!♥

Stickar,stickar,sticker....



Började sticka på en av mina beställningar idag, en mössa till Joel:) Den ska vara röd,fin röd och ganska hög eller vad man nu ska säga, de som känner mig och sett min blåa mössa vet...den ska alltså se ut så. Ni som inte vet, det är en väldigt populär stickad mössa just nu,många har sånna. De som vill veta hu man stickar så följer min lilla korta beskrivning här nedan, om du vill ha mer hjälp så fråga mig genom att lämna en kommentar med din fråga och din mail^^

Beskrivning på en enkel mössa som värmer i vinterkyllan:

1.Du behöver garn, två normalstora garnnystan eller en jättestor(det har jag,finns på ICA maxi) Stickor,stl 3-4,5 beror på garnet och mycket tålamod!

2. Gör en ögla och sätt fast den på båda stickorna, gör ca 146 st maskor.

3. Börja med att göra två räta maskor, 2 aviga och fort sätt så, varannan 2 räta och 2 aviga...jag du fattar.

4. Fort sätt så tills du har den längd du vill ha på mössan, bäst: ca 25 cm.

5. Vik den dubbel och sy ihop sidorna, de lodrätta mot stickorna när du stickade(PS glöm inte att maska av först)

6. Sy ihop toppen i önskad form, kanske en rundad form, väckla ut mössan så att sömmarna är på insidan.

7. KLART!


Galapremiären för Prinsessan och grodan

Här är lite bilder från galapremiären i söndags!! Måste säga att jag är extremt stolt över oss!! Vi var så duktiga och fina. Såg lite kändisar oxå*^^*....fast fotograferna tog kort på dom mest med prinsessorna och prinsen,vi andra var lite utanför:( Aja,såg dom i alla fall,som till exempel: Rober Wells,en av Rongedals bröderna(tvillingarna som är flintis och har glasögon och sjunger sUUper fint) Han från postkodsloteriet,en tv nyhets snubbe,en manlig skådespelare,rätt känd och Robin(sångerskan) Sen var det en massa andra,men jag kommer inte ihåg alla och v et definitivt inte vad alla heter!:O
Fick träffa tjejen och killen som är rösterna på svenska till prinsen och prinsessan;)
Ska få biobiljetter så jag kan gå och se den när jag vill, plus en affisch♥


RSS 2.0