Kawaii!



Tyckte de hade så söta dräkter,var tvungen att visa alla!!

Ipod inspirerad musikvideo


Torsdag morning

Can life be more boring!?


The day after tomorrow

Okej, rubriken hitta jag bara på för jag kom inte på nåt annat klyftigt. Hade i alla fall jättetrevligt hos Liia igår och träffade Ange o Loppan som kom, saknat dom^^ Vi såg på 27 dresses och åt en jättegod morotskaka som Matilda gjort. Efter det skulle jag åka hem, men åkte hem till loppan istället och sov över. Vi såg på Twilight(ange,loppan o jag) vilket inte är världens bästa film, bästa bok, men inte film! Det är nåt med den som......är konstigt!? Aja klaga på ni som vill, men jag tycker så!

Vad händewr idag då?? Jo ska träffa några ur min gamla klass,vi får se vad som händer(är inte så välplanerat direkt) men det blir i alla fall kul att träffa de igen♥
Sen senare idag ska jag till Sofia och ha filmkväll med Sara o Sofia(såklart sofia eftersom det är hos henne vi ska vara) Fast innan det måste jag ta mig hem och byta kläder och packa lite, typ pyjamas;)
Så en rätt packad dag, med mycke roliga händelser!!! och vänner;D

Vi ses


Breakfast

Jaha,en ny dag, nya tag...men först ska jag nog äta lite frukost^^.
Sen senare idag ska jag hem till Liia, cellen ska ha lite mys och se på film♥

Pussi!


Mys hos brorsan

Var hemma hos Natte igår och sydde upp hans gardiner! Kom vid elva typ och fick amerikanska pannkakor till frukost..mums! Skulle egentligen inte vara där hela dagen, men det var jag:)
Spelade ett spel med honom, Fable 2 och när vi sluta var kl ca 16.00 ....hehehe, då tänkte jag att det var dags att göra klart gardinerna, så jag gjorde det( med lite pauser eftersom Svea ko och skulle kolla vad jag höll på med hela tiden)
Natte blev jättaglad, det blev jag oxå,för det blev så bra!!! Nu går gardinerna precis längst golvet^^ I'm a genius!!! Sen beställde vi en pizza och grekisk sallad till middag(tack brorsan) och såg på en film.
Blev hämtad senare av päronen o lillbrorsan, vilket var skööööönt,för annars skulle jag behövt släpa symaskinen på bussen och tåget(not nice)

Så tack min underbara bror för en toppen dag(tack Svea oxå)♥


   


Museeum my friend

Var på Spårvägsmuseet idag med klassen, de ville ha lite tips och råd från oss om deras nya utställning...även fast det var om tåg och bussar^~^
Ibland var det lite långtråkigt att lyssna på guiden, men det var ju oxå rätt kul och se hur det var på "den gamla goda tiden" då mor & far var unga;)
Efter rundturen roade vi oss lite och lekte med några barn=^-^= de var sååå Kawaii♥

Sebastian försöker komma på bussen;P


Gamla skyltar såg man lite överallt, det var lite kul♣


Jag köpte en buss linjal för 5kr, Banjamin hade en när vi var små, så jag fick lite nostalgi kan man säga^u^


Du kan,för HAN finns i dig!!


Konad nail art

Har ju helt glömt bort att berätta om att jag har fått mitt nagelfixar kit! Beställde från USA (rätt dyrt) SÅ nu kan jag göra fina figurer på naglarna genom att använda mig av en sorts stämpel♥!!!!! Testade lite förrut, det var svårt först men sen när man får in det så går det riktigt bra(gäller bara att stämpla på den rätt;P)

Så här kommer lite bilder + på några andra små nagel tillbehör jag köpte i veckan!

 



Lekte lite, den till höger är mitt första försök, som jag sen har försökt att piffa upp på bilden till vänster!


Good night everyone!

Nu ska jag nog förberedda mig för att gå å lägga mig,är helt slut!
Har haft en rätt lugn dag, men jag känner att den varit rätt inpirations lös....skulle skriva klart ett arbete till svenskan, men jag hade en sådan skriv torka att jag kunde inte komma på något. Jag tror det är för att min kropp är helt slut och behöver ta ledigt, så det är rätt skönt att det snart är lov.......fast jag kommer nog göra rätt så mycket skolarbete under lovet,vi får se.-_-
Helst vill jag gå ut med kameran och fota en massa fina höstbilder, typ vid hagen eller Rudan, där var det en massa fina fåglar idag och ljuset var perfekt och vattnet blankt^^ Hoppas det blir någon riktigt vacker dag under lovet!

Natti natti på er alla bloggläsare!


Espresso House


Chai latte på Espresso house en kall höst dag,är inte det underbart?!!



Bok tips!

Här är en jättebra, lättläst bok för alla er som gillar romantiska tonårsböcker:


Hata Romeo, av Rachael Wing


Lördag-Söndag

Var hemma hos Victoria med Alice och myyyyyyste!;) Såg på typ tre filmer och åt massa choklad och chips,mmmm! Sov över till söndagen och tillsammans åkte vi till Kyrkan. Var ett fantastiskt möte, thank you Lord!!♥

Lite bilder:)


In school!

Sitter i skolan just nu, ska skriva om en film(typ filmreflektion) men orkar inte;P Tracey verkar åtminstone ha kommit någon vart, skriver massa,får mig nästan att oxå vilja skriva lite....vi får se....
Skämde ut mig själv innan lektion inför en hel del mänsker på skolan. De har satt upp lampor i uppehållsdelen på 4:an som sitter för lågt ner och typ alla slår i dom hela tiden, t.ex Sara, fast hon gick bara in i den, sen så ska jag ställa mig(lektionen börjar) och självklart slår jag i den(fast Sara precis gjort det,då borde man ju tänka sig för)
men inte bara det, den går"sönder" typ "underskalet", en plastplatta, ramlar ner och jag måste sitta där, medans alla skrattar och sätta tillbaks den,alldeles röd i ansiktet!!! Saken blev inte bättre av att några av de sötatste killarna på skolan var där och de som typ är kompisar med alla på skolan(alltså kommer det spridas och jag kommer få en massa blickar) Så roligt, jag kommer nog bli årets clown!!!!

Nä nu ska jag försöka glömma saken genom lite skolarbete.....

Min dag i bilder

KL 10:30 var vi på Nordiska museet(bild 1) Vi var där för att titta på Livstyckets uttställning(bild2) De hade oxå en utställning med bröllopsaker(bild 3 o 4)
                                 

  


Vi hade väldigt roligt


      
Åkte senare(efter lite godisköp) till Ö&B, där de hade den här fina planschen:)



En perfekt höst dag!!♥ (mer bilder på facebook)


Alice in Wonderland, 2010!!

Surfa lite på youtube och vad får man se, jo en trailer för Alice i underlandet som ska koma ut 2010 med JOHNNY DEPP!!!
Måste bara se den!!<3


Lite bilder, för att de é kul!

   
Det här har jag,love my new väst;P  Har jag inte,men vill ha

Snygga skor som jag oxå vill ha,vi får se. De kommer från "Din Sko"
http://www.dinsko.se/

 

 

 

 


Blubb

Jag vet, jag vet varför skriver jag aldrig, har varit väldigt trött på senaste tiden och upptagen och jag kan faktiskt inte priotera bloggen i första hand, om det inte såå att den ger mig närvaro i skolan, bra betyg och lär mig hur man syr!? hehe, jag ska göra om min blogg + det är en massa i skolan som jag borde göra*^^* hehe.
Jag skulle så gärna gå på världens mysgia cafe imorrn, med inte för höga priser, men bra kvalité med nån trevlig människa.....men drömmar kommer nog alltid att vara drömmar-_-"
Såna cafen finns inte,och om det finns så är det någonstans där utsikten suger eller nåt....va deprimerad jag låterXD Så är det inte, men jag har läst ut en av världens mest romantiska bok precis, skriven av en 16 åring och lyssnar på lugna favoriter.......man blir lite sådär ni vet eller inte, i alla fall "kärlekssaknad/romantiksaknad" skulle gärna sitta och titta eller läsa,men helst titta på en massa romantiska filmer(med bra musik förstås)

Nä nu måste jag sluta

"kiss" "kiss"

Stolt minne

Igår såg jag en klasskompis i metro tidningen och då kom jag ihåg förra året vid lucia hade ju min klass en modevisning och vi hamnade i metro, sen kom jag ihåg att på deras hemsida hade de några fler bilder från modevisningen, och på en av de bilderna, den tredje, så var jag. Inte bara sådär i bakgrunden utan BARA JAG! Det är inte den bästa bilden,har nästan dubbelhacka typ, men resten ser jättefint ut och JAG ÄR MED PÅ METROS HEMSIDA!!
"Vilken skrytmåns" tänker ni, "det var ju förra året, hallå" Jaja,men jag är fett stolt så det så;)

För att bevisa att det jag sagt stämmer, så här är länken till metro sidan om min klass:D

http://www.metro.se/se/article/2008/12/11/19/5347-45/

Och här är bilden, ifall eran dator krånglar:


Toooooorsdag

Har en jobbig och stressig vecka, varför??

Poetiska ord: Att vara eller att inte vara, det är frågan...

RSS 2.0