En av alla filmer jag måste se


WOW

Ja, jag kan bara säga WOW,filmen var så bra så otroligt bra!!! Jag har aldrig upplev något så detaljfullt,dragningsfullt och magiskt i hela mitt liv!!!! Jag såg den i 3D, vilket var GREAT, men tänk att se den i IMAX,WOW igen det måste vara ännu bättre. Alltså man dras helt enkelt in i filmen och vill inte vakna upp, man vill inte att det ska ta slut man vill in i filmen in i den världen och få vara en av dom!
James är verkligen storslagen och måste ha en otrolig fantasi för att kunna komma på något som AVATAR; den värld han har skapat med alla dess varelser och magi etc är så otroligt jag känner inte till någon som har kunnat komma på något så otroligt vackert, men ändå så är det en action film som är så vackert! Kan ni fatta att en action film kan vara VACKER!? Helt otroligt,ett absolutmåste på nästa års önskelista!! Åhhhhhhhhh jag vill se den igen, Nar'i folket är så vackert,(och en person är väldigt snygg;)

SE DEN SE DEN SE DEN SE DEN SE DEN!!!!!!!!


Dyraste filmen i hela världen!

Ja, vilken film är det, jo....AVATAR! Ska åka snart och se den i 3D med Sofia och hennes pappa. Skriver senare om den var bra eller inte(troligtvisst så är den SUPERbra) Hitta ingen bra bild på den på internet, kommer bara upp en massa bilder på "Avatar the last airbender" konstigt nog.....^^
Jaja så jag tar väl en bilden jag tog med kameran,den är inte super B, men den dUger;)


Fääärdig

Är äntlgien klar med min byxa!! Den blev riktigt fin...visst det finns en del saker med dom som jag skulle vilja ändra,men men. Det blir faktiskt första plagget jag lämnar in i tid;P hehehe jaja. Här är lite bilder:

 
Min otroligt snygga ficka på byxbenet:)

 


Photoshop ROck!

Hehe älskar photoshop, har 30 dagars try sen får jag väl återgå till att ibland använda min brors dator;) Har ialla fall färglagt en bild som jag snodde från en manga bok,så jag har inte ritat den,bara färglagt!


Snööö!!

Ännu mer snö idag,blåsten är lite jobbig,men snön är HÄRLIG!!!! Och den SKA vara kvar tills julafton......det har jag bestämt;)


Ny header

Har gjort en ny header,skulle bara vara en"under tiden"/"så länge" header,men den blev så fin att jag tror jag behåller den;)(gjord på paint!!)

Min blogg är under ombyggnad, ska ändra layouten...så om det ser konstigt ut eller något plötsligt är borta ELLER om ni tror ni kommer till fel sida, så är det ingen fara jag "bygger" bara om;)





OBS! Ni kan ju faktiskt kommit fel,så kolla webbaddresen för säkerhetsskull!


Min fina Julblomma


Mamma köpte den här fina blomman/krukan till mig eftersom jag har varit så snäll^^
(Musiken kommer ifrån datorn)


Lite Uppdatering....

Har julshoppat, bara tre presenter kvar sen ska jag bara slå in alla paket på ågot snyggt vis;)
OCh som jag tror HELA sverige måste ha märkt så SNÖAR DET!!!! Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee! Så kul♥ Älskar verkligen snön,speciellt när det är kramsnö!....tyvärr slutar man inte förrän nästa tisdag!:O och nu kommer man hem så sent att det blir ingen tid till att ha snöbolls krig eller bygga snögubbar...snögubbe det är något jag verkligen vill bygga,det är ju såååååå kul!! Min drömprins...hehehe^^
Det mysigaste jag var med om var när jag julshoppa med Ange o Filippa,vi var på plattan och skulle titta lite på marknaden där, hade blivit mörkt och de hade jättefina ljusslingor uppsatta och det snöa, finns ingen bättre julshopping än när det snöar när man är på en julmarknad!

Vad mer har hänt? Jo jag har gått över till "the dark side", Farmville på Facebook, tror jag ska börja kalla det för "the DARK side"hihihi. Men det är rätt OK, lite roligt så där och man blir sugen på att odla PÅ riktigt. MEn om jag blir beroende måste jag sluta,hör ni mig säga(nu ska jag skörda) slå till migXD
Nä puss puss på er alla Kawaii bloggisar, ska börja skriva igen nu så hitta tillbaks till min blogg nu är ni snälla^^

Lite bilder på när jag var och julshoppa med Filippa & Ange:



Sen har ju ungdomarna haft sin "Late Christmas show":


Lite julstämning;)


RSS 2.0