I'm a beautiful girl!


Slutet är bäst;P

Upps!!

Ja nu igen har jag inte skrivet på JÄTTE länge.....sorry sorry. Lite uppdatering: Har börjat praktiserat på kristna skolan,grundskolan jag gick på från 1-9:) Är på sylektionerna och bildlektionerna....fast bildlektionerna är det inte så mycket att göra;P
Jag har ju hållt på med ett nytt Disney projekt...eller jag o jag, några ur min klass och jag. Vi har gjort dräkter som föreställer karaktärer ur den nya filmen "Prinsessan och grodan"(som är jättebra, en riktig disney film kan jag lova) Och nu imorgon ska vi ha på oss dom på galapremiären och hälsa på alla kändisar som kommer för att sen den!Såååå kul!!
Min figur är eldflugan Ray eller Raymond, en riktig snygging...hehehe



Trailerna:



Meet Ray(alltså mig!)


Så imorrn gäller det!!! Kommer till och med bli sminkad av en make-up stylist!!!!!!!!!!!!!!!♥

Nya byxor + ny topp



Beställde förra året, i december på H&M och nu vecka 2 fick jag mina fina kläder,första gången jag köpt kläder på nätet och resultatet blev super,allt satt jättebra!

 


Så vacker video & musik!


Thank God for you are Good


Tack för att du gör mig så glad
Tack för att jag lyckas med allt jag gör
Tack för mina underbara föräldrar
Tack för en fantastisk skola
Tack för underbara vänner
Tack!♥


Mitt långa julinlägg


Vi fick en ordentligt vit jul, vilket var väldigt härligt!

JULAFTON:

Firade julafton hemma hos morfar och mormor Annika.Det var jättemysigt!Åhh vad jag älskar att vara i deras lägenhet det är sååå mysigt och jag ÄLSKAR dom båda väldigt mycket♥ Vi kom det rätt sent så det var bara att packa upp julklapparna och lägga under granen och sedan snabbt till soffan för att titta på Kalle Anka, en jul utan det skulle inte vara en jul alls! Efter det åt vi julmat och Annika hade gjort en jätte god potatisgratäng speciellt till mig:) Sedan läste morfar julevangeliet, oxå en tradition som måste hållas! Och SEN fick vi JULKLAPPARNA!!!
Jag fick:
♣Nattlinne,basker,Gideons julgåva,hörlurar

♣Jättefin stickad mysklänning

♣Kasse full med garn,sytrådar,stickningsbok,500kr

♣En mössa:)

♣100kr presentkort på H&M

♣200kr presentkort på H&M


Jag har varit en del med det här två brudarna och med andra härliga vänner som får mig att le bara genom att vara där:D

NYÅR:

Sedan gick vi från 2009 till 2010!Ett Gott nytt år. Firade det i kyrkan, härlig mat,härligt sällskap och häftiga fyrverkerier!!


hehe,vi snyggade till oss lite med stjärnorna som dekorerade borden;P

SHOPPING:
Har shoppat en hel del oxå!

1.Jeansskjorta från Stockholmsstatsmission 35:-
2.Skärp från Stockhomsstatsm. 35:-
3.Långärmad tröja från H&M 129:-
4.Sjal/halsduk från H&M 50:-
5.Polotröja med korta ärmar från ZARA 50:-

6.T-shirt från H&M 100:-
7.Halsband från Guldfynd ca 20:-
8.Halsduk från Lindex ca 50:-

ÖVRIGT:

Just det, kyrkan började renoveras! Var en av "the staff" som städade undan så att det skulle se fint ut när vi skulle ha gudstjänst i söndags;) Tufft jobb. + jag sydde klart min kjol sista dagen på lovet,ni vet den som jag borde sytt klart första terminen typ:P


Soooooooorry

hahaha,ja man har ju inte riktigt skrivit så mycket fast jag lovat det;P Men jag har inte suttit framför datorn så mycket...är rätt tråkigt faktiskt, men när jag suttit har jag inte haft lust att skriva......:O haha kan ju säga att jag har haft jullov...ehh då borde man kanske skriva^^
jaja, jag kommer att göra ett inlägg som sammanfattar mitt jullov..inte nu för jag är hos loppan och behöver mina bilder:/ Sen så måste min bror fixa min laptop som ett säkerhetsprogram har tagit över:( "suck", ska inte de hjälpa mig att hålla borta jobbiga program!!!!!
 jag kan väl åtminstone säga GOD JUL & GOTT NYTT ÅR...eftersom det har jag totalt missat,så hoppas ni har fått många härliga julklappar och att ni inte har brytit nyårslöfterna än;)

bye bye see ya♥

RSS 2.0